Pastinaak kan worden geschild, in plakjes gesneden en gebakken of gestoomd zoals wortelen. Je kunt ze koken en pureren met boter en room zoals aardappelen. Pastinaak kan in stukjes worden gesneden en aan soepen of stoofschotels worden toegevoegd of in de oven worden gebakken met vleesbouillon en boter. Gebraden pastinaak met rundvlees, varkensvlees of kip. Je kunt pastinaak koken en braden zoals aardappelen. Snijd de pastinaak in ringen, dompel in beslag, frituur en eet als beignets. Rasp pastinaak in salades of voeg gehakt en geschild toe aan stoofschotels of soepen. Pastinaak kan licht gekookt en koud gegeten worden. Hoe pastinaken te kiezen
Pastinaken bewaren
Bereid je voor op koken
Manieren om te kokenPastinaak kan in zijn geheel worden gekookt of kruiselings in ringen van gelijke dikte of in de lengte in twee helften worden gesneden. U kunt kwart- of juliennereepjes van gelijke dikte. Dunnere reepjes kunnen in blokjes worden gesneden.
Hoe te koken?
Hoe te pureren?
Hoe pastinaak te serveren
|
